UNIKATNA SCENOGRAFIJA

spacer_gold

LUXY BLOOM DEKOR JE RUČNI RAD

Naša strast nazvana Luxy bloom.

Talent je dobar, praksa je bolja, posjedovati strast je najbolje. U suradnji dva tima čiju umjetnost najbolje oslikava citat Gustava Klimta: „art is a line around your thoughts“, vođeni strašću i željom pretakanja misli u stvarnost, s ponosom predstavljamo projekt Luxy bloom.

Stvoreni za dan kada je sve procvjetalo; ljubav, uspjeh, rođenje djeteta, kao uspomena u punom cvatu postignuća, personalizirani i posvećeni trenutku. Izrađeni veliki kako bi dočarali magiju i snagu trenutka, te sačuvali vječno sjećanje emocije kroz snagu fotografije, inspirirani zemljom čudesa koju sami stvaramo.

Sam je projekt otpočetka vođen poveznicom čovjeka i cvijeta; kao što cvijetu treba vremena da procvjeta i cvijeta na drukčijem mjestu, svaka je osoba drukčija, unikatna i posebna. Želimo Vam pokloniti inspiraciju za životni put i filozofiju. Preživite kišu ali ju iskoristite za rast. Cvjetajte-dopustite sebi sam proces postojanja.

SNOVI SE MOGU OSTVARITI.

Rastite dok ne procvjetate a život koji projektira umjetnost živite u punom cvatu. Zemlja se smije kroz cvijeće, a mi želimo Vašu čudesnu zemlju snova pretočiti u priču trenutka od kojeg Vama i osobama s kojima želite podijeliti intimu, zastaje dah... najdublja emocija izgovorena kroz tišinu uzdaha, mirisa borova i latica vječnosti.

Od nas, za Vas, za upomenu u punom cvatu. Jusqu’au bout! (do kraja)

DRUŠTVENE MREŽE